Her sene olduğu gibi 2024 yılında da yine Türkiye'nin en önemli bütün ödül organizasyonları tarafından 'Yılın En Başarılı Opera Sanatçısı' ödüllerine layık görülen Dünyaca Ünlü Opera Sanatçımız Tenor Sedat Can Öztoprak, 23 Temmuz 2024 tarihinde bu yıl 16.sı düzenlenen 2024 Yılın Starları Ödüllerinde de 'Yılın En Başarılı Opera Sanatçısı' Ödülüne layık görülerek bir kez daha Türk Operasının zirvesinde yer aldı.

I M G 20240730 W A0024~2Ülkemizi Opera Sanatı alanında yurtdışında ve yurtiçinde yıllardır en iyi şekilde Temsil eden, Türk Opera Tarihinde de pek çok ilkler başarmış olan ve Opera Sanatını çok çok ileriye taşıyarak Opera Sanatında adeta devrim yaratmış olan dünyanın hayran olduğu opera sanatçımız Tenor Sedat Can Öztoprak, ödülünü aldıktan sonra duygu ve düşüncelerini ise şu şekilde dile getirdi.

I M G 20240730 W A0020"Öncelikle böylesine muhteşem bir akşamda beni birkez daha 'YILIN EN BAŞARILI OPERA SANATÇISI' ödülüne layık gören Türkiye'nin en önemli jüri üyelerine tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten rüya gibi güzel muhteşem bir yıl oluyor benim için 2024 yılı. Bu sene Uluslararası platformda, İspanya'da yapmış olduğum Başrol Temsiller, Konserler, Resitaller, elde etmiş olduğum Uluslararası Yarışma Birinciliklerim, ve yine Uluslararası Platformda, Amerika'dan, Almanya'dan, İspanya'dan, İngiltere'den, Avustralya'dan ve daha pek çok Dünya Ülkelerinden layık görülmüş olduğum uluslararası ödüllerim ve bu Ağustos'ta yine Dünya'nın en önemli Opera Sanat şehirlerinden olan Berlin'de yapacağım Başrol Temsillerim ve Konserlerim olsun, gerçekten muhteşem bir yıl daha oluyor benim için 2024 yılı. Emeklerimin böylesine çok önemli bir ödülle daha taçlanmış olması bugün kesinlikle gururların en büyüğü bir Türk Opera Sanatçısı için. Beni bir kez daha Türk Operasının zirvesinde layık gören tüm değerli isimlere tekrardan çok teşekkür ediyorum." 

ÖDÜLLÜ YAZARIN BİLGİ DOLU YAZILARI ORTAK KİTAPTA ÖDÜLLÜ YAZARIN BİLGİ DOLU YAZILARI ORTAK KİTAPTA

I M G 20240730 W A0028

Editör: Bizden Bil